tirsdag 16. juni 2009

Heia Ugress!


Ugress er tilbake med nytt album, Reminiscience, 7 år etter at han vant NRK P3's Urørt-konkurranse!

Gisle Martens Meyer har mange musikalske prosjekter og hoder, det meste av det finner du masse om og av på de flotte hjemmesidene, hvor det også er masse gratis musikk å hente. Akkurat nå er han sikkert mest kjent - men sikkert også helt ukjent - for musikken til NRKs barne-sci-fi-serie Kometkameratene, kjære kompanjonger for alle mellom 2 og 60, senest observert i sofakroken med mellomsten i morges.

Reminiscience er Ugress slik vi er vant til det. Stor, velprodusert, rytmisk lyd i kinoformat med referanser til filmer, plater, lyder, datamaskiner og annet fra en fiktiv oppvekst. Her er både disco med blåsere og dub og electro og Café del Mar-søknader, alt sammen med lekkert programmert trommekomp. Jeg er overbevist om at regissører og andre med komp-behov kommer til å fullfartsløpe ned Ugressdørene med forespørsler om lydlegging. Kanskje Reminiscience rett og sletter Ugress sitt svar på Mobys Play?

Og er du så Old Skool at du kjøper cd'en så får du koder som åpner enda mere gratis musikk. På hjemmesiden. Ugress sine hjemmesider er slik hjemmesider skal være i den nye medievirkeligheten, gå inn og kos deg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar