søndag 21. juni 2009

Flere... del 3


Hektiske dager. Men det er jo fint! Etter en strålende fin opplevelse og ikke minst konsert - jeg måtte spille ekstranumre! - på Støy På Landet Festivalen er det på tide å gi dere litt mere fra haugen min (se under). Som nå forresten heldigvis minker godt.

Brasilianske pexbaA er det aller beste arytmiske akustiske messinghiphopbandet du har hørt på lenge. Kanskje det beste arytmiske akustiske messinghiphopbandet du kommer til å høre i år. Men det er jo lenge igjen av 2009 da.

Noen blir ikke eldre med alderen, og selv om de begynner å bli ganske gamle helter for mange nå, så leverer Thievery Corporation flott ny plate i "Radio Retaliation". Loungedub for -09. Kan vel til tider kanskje høres litt-99-aktig ut, men hva gjør vel det? Sånn er det jo med Augustus Pablo også, som jeg har hørt på i helgen. Fint det.

Og i den grad jeg klarer å følge med oppi alt, så har selveste Toddla T nettopp vært i Oslo! Så fint. Han er bra. Fikk ikke sett ham. Menmen. Hvit ghetto-booty-skank-dancehall-electro. Nytt album også, "Skanky Skanky". Jepp!

Og så vet jeg at det finnes en trilliard gitttttarband i kjølvannet av den-passe-nye-retro-kunst-rock-bølgen eter Franz Ferdinand der ute, men the Rakes og deres nye album "Klang!" er ikke det verste du kan høre. Og så har de veldig flott hjemmeside der du blant annet kan laste ned alle masterelementene fra en låt, lage din egen remix av låta "1989" og så legge den ut på siden igjen. Gøy!

Kingstonfødte Terry Lynn gjør sin egen, kreative, passe alternative take på dancehall på albumet "Kingstonlogic 2.0". Mye fint å høre på og ikke minst flotte, vonde, troverdige ghettobilder på de fine sidene hennes. Mange fine sider i dag, gett...

Og for øvrig tusen millioner takk til Propeller Recordings som ble et av de aller første plateselskapene som uoppfordret sendte BLGG 99 en skive! I forgårs kom Katzenjammers debutskive "Le Pop" i postkasse 99, og hvis du skulle være blant de 14 i Norge som ikke har hørt "A Bar in Amsterdam" det siste året så skal jeg anbefale den herfra til alle jentenes hjerter. Stor skranglepop! Med trompethook! På Propellersidene kan du forresten også leke remikser. Prøv i vei på Superfamilys nye single "Let's Go Dancing!".

Ellers skal jeg prøve å få hørt de nye platene til både Gossip, Moby, Tony Allen og Nouvelle Vague til uken. Må bare ta en prat med lommeboken først...

1 kommentar:

  1. sjekk npr.org og exclusive first listen så får du høre albumet streamet :) er ganske bra..

    SvarSlett