torsdag 1. oktober 2009

5000 besøkende på BLOGG 99 - Vinn platepremier!


Hurra, så greie dere er! I løpet av dagen i dag har nr. 5000 av dere vært innom og kikket på BLOGG 99! Det synes jeg er så hyggelig at vi må feire!

Jeg graver i platehaugene mine og setter sammen 5 forskjellige GAVEPLATEPAKKER! Her er alt mellom hummer og papegøye, det vil for eksempel si DJ 99-Mixtaper til alle, album fra Skream til Ulf Lundell til Katzenjammer til Tony Allen til Verbow og the Bardots, og ikke minst takk til Warner Music, som har bidratt med 3 eks. av "Imperial Blaze", det nye Sean Paul-albumet, spesielt til denne lille jubileumskonkurransen på BLOGG 99!

Hvordan kan du vinne GAVEPLATEPAKKE fra meg? Jo, nærmest som "vanlig". Jeg liker jo å høre litt om dere og hvem dere er og hvorfor dere leser her. Så derfor: Du svarer på dette innlegget her på Bloggen. Det gjør det ved å klikke på og åpne selve innlegget. Så klikker du på "Legg inn en kommentar", nederst. Her skriver du så hvorfor du synes at akkurat DU fortjener å vinne GAVEPLATEPAKKE fra BLOGG 99!

Hvis du ikke vil skrive "offentlig" kan du også/heller gjerne sende meg en mail på "guttorm.andreasen@gmail.com", merk den med "PLATEPAKKE".

Dere får en uke på dere, så vinnere offentliggjøres her på BLOGG 99

Fredag 8. oktober kl. 12!

God helg og lykke til

10 kommentarer:

 1. Jeg vil vinne fordi jeg har hørt på deg i alle år og du har gitt meg så mange utrolig gode tips til platesamlingen min! iPoden og livet hadde vært helt annerledes uten Wasabi. Kan jeg smiske mere :-)

  SvarSlett
 2. Jeg er så enig, så enig i kommentar nr. 1! Mener fremdeles at P2 gjorde en gigantisk tabbe ved å legge ned Wasabi. Å vinne musikk er kjekt, men det er viktigere at det fins en sånn musikkformidler som Guttorm! Stå på!

  SvarSlett
 3. Når jeg vil få liv i en fest, eller bare piffe opp stemningen i hverdagen, setter jeg på en plate av deg som jeg vant på Soria Moria Dancing en gang for 100 år siden. Den platen har fått utrolig mange til å smelte av begeistring, inkudert meg selv. Plata er nå litt sliten.
  Er enig i det de andre skriver, men for meg er det bare så enkelt at når jeg trenger en musikalsk piff uansett humør, er det Guttorms musikk som teller! Klem, SiljeB

  SvarSlett
 4. Et eklektisk utvalg av musikk og et åpent sinn til det meste kan jeg like. Tekno til jazz til world til reggae til hvasomhelst. Kanke bli bedre. Stå på!

  SvarSlett
 5. Jeg vil gjerne vinne fordi jeg har fått så mange spennende og uventede opplevelser gjennom tipsene dine, gjennom de gamle Wasabi-programmene og blog/FB. Jeg er sikker på at play.com er glad i deg også - når ikke Spotify kan levere, så finnes det ofte sølvskiver hos play.com...
  Stå på og spre en gode musikken!

  SvarSlett
 6. Fordi du alltid har overraskelser på lur, og jeg digger å bli overrasket.. Husker "milkshake" på operataket og det selvlysende grønne hodet på mir...

  SvarSlett
 7. For en gammel mann er det befriende at noen tar jobben med å kvalitetssikre og formidle musikk uten sjangerbegrensninger eller datostempling. Du kan overraske med for meg kjent musikk i ny sammenheng og ting jeg aldri har hørt før

  SvarSlett
 8. Hei Guttorm. For en gammel studentradio medarbeider som hadde stor glede av å oppdage all mulig ny musikk som ramlet inn i postkassa har det til dels vært drastisk færre nye inspirasjonskilder etter at jeg sluttet. Wasabi og senere dine nyhetsbrev og blogg har gitt meg en flott ny inspirasjonskilde som kombinert med Spotify og import fra bl.a. Play.com har økt musikkhorisonten min igjen :) (Clotaire K måtte jeg derimot til artistens egen hjemmeside for å få tak i...)

  SvarSlett
 9. Jeg har lang erfaring med DJ's fra 5 år i Amsterdam blandt annet. Har danset skoene av meg uendelig mye igjennom livet, også kom jeg tilbake til lille GNORE (Norge) og syntes det var lite å velge mellom. Men så en dag på Aftherparty etter en Flamenco-konsert på Rockefeller for noen år siden, så spilte du opp til dans i div relaterte sjangre.Du hadde en Fan-liste med deg, der man kunne skrive sin mailadresse for å få vite når og hvor du spilte opp til dans, og vips!!!... så hadde jeg all den muligheten til å danse til mangfoldig morsom voksen og inteligent musikk/mixer av deg. Du er veldig bereist innen all verdens musikk og det digger jeg!!! (o: Så gi meg en gave jeg kommer til å spille til fest. Kanskje du blir invitert? Hvem vet... Og da er det første gang jeg vinner noe i hele mitt liv.(er det ikke min tur snart???) (: Sara.Krigsvoll

  SvarSlett
 10. Du er så entusiastisk!! Det er deilig å få mail av deg, og helt tragisk at du ikke er på lufta på NRK. Vet de hva de gjorde? Antagelig ikke!!
  Vi er heldige som ikke har mistet deg helt, og du er min musikkprofessor som forer og tipser og veileder med en nydelig og varm entusiasme - I love it! :-)
  christine

  SvarSlett