tirsdag 25. august 2009

Oppsamlingsheattips, del uendelig...


Igjen har unge Andreasen brukt for mye tid på MySpace, ymse mailgrupper og altfor mange musikkblader. Her er et par tips for myke ører:

Altfor seint, helt sikkert, du må vel muligens ha vært litt stokkblind for ikke å ha fått med deg White Stripes-sjef Jack Whites nye kølsvarte band, The Dead Weather, men det er ganske så tøft, altså...

Pop og Grime, går det? Jepp. På samme måte som hip hop'en i USA etter noen år klarte å breake overgrunnen har grimen, den britiske hardcoreutgaven fra blokkene i sør-London, nå kikket hodet opp på popscenene. Og jeg snakker ikke om The Streets, som selv om han snakker fort på cockney, strengt tatt ikke er Grime. Jamie T, derimot, er ganske så stilig. "Kings and Queens" er ute nå!

Gemma Ray er snart ute med ny plate, fin psykedeliapop for 00-tallet laget i Kronisk Utmattelsessyndrom-modus. Harmonier, rare instrumenter og ikke minst en lekker gitar på profilbildet!

To av den moderne elektroniske dansemusikkens store stjerner for tiden, Switch og Diplo, har gått sammen om å ta en kikk til Verdens Viktigste Musikkøy, Jamaica, og laget noe så søttitallsig som et rytmisk konseptalbum! De kaller seg Major Lazer, og på lekre "Guns Don't Kill People, Lazers Do" har de fått med seg et stjernelag som inkluderer VYBZ Kartel, Mr. Vegas, Nina Sky og Ms. Thing. Så det er bare å riste på rompa til lyden av Jamaica -09! Jippi!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar