mandag 3. august 2009

Ojala salga el sol! - Nytt, gratis album fra Manu Chao


Så var endelig BLOGG 99 tilbake, etter en lang og deilig sommerferie! DJ 99 har spilt og kost seg bl.a. på Førdefestivalen og Telemarkfestivalen, nydelige jobber begge to, med mange glade, entusiastisk dansende til langt på tidlig morgen, tusen takk til dere!

Og nå skal jeg skru på gassen her på BLOGG 99 igjen! Aller først med å henlede din oppmerksomhet til et strålefint nytt prosjekt fra den allestedsnærverende og gitargledespredende Manu Chao, som nå har sluppet nytt album. Som du kan laste ned helt gratis. Men du MÅ la samvittigheten vinne og legge igjen en god donasjon! For:

Platen "Viva La Colifata" er et veldedighetsprosjekt. Manu Chao har laget låtene både til og med pasientene på et psykiatrisk sykehus i Buenos Aires, Argentina. Som en del av terapien der har pasientene laget et radioprogram, det kan jo BLOGG 99 like godt! Og Manu Chao har laget musikk til dem. Så da er det bare å laste det ned, lenge før du hører låtene på disko og på radio! Og selveste Emir Kusturica har laget videoen!

Men vær altså så snill at du følger oppfordringen og legger igjen en god DONASJON til videre drift av prosjektet.

Les gjerne enda mere her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar