torsdag 28. januar 2010

Vinn den nye samleplaten fra Norges Beste Plateselskap!


I dag slipper Metronomicon Audio sin plate nr. 40 (strengt tatt er de nå oppe i 46, men de "ventet" med å gi ut denne til det passet slik)! I det som etterhvert har blitt en vane, hvert 10. album skal nemlig være det, er dette en samleplate, den fjerde, blir jo det. Hva er mere naturlig enn å kalle den "4.0"!

I kveld er det releasefest på John Dee, så har du anledning blir det nok det en smilefest! "4.0" har 21 spor med de beste og morsomste og mest kreative banda på labelen, fra Pilemil til Ergo til Hanny til Koppen til NWGM til CyranoArmageddon og... listen slutter nesten aldri. Og jammen meg er de så snille også at her kan du få 3 låter helt gratis!

Hvis du vil ha HELE albumet gratis, har de snille folkene på Metronomicon gitt 3 utgaver av "4.0" til å fordele blant BLOGG 99's herlige lesere! Så hvis du vil vinne et eks av Årets Beste Samleplate, send en mail til "guttorm.andreasen@gmail.com" med navn og adresse, eller svar på innlegget her og legg igjen navn og adresse der. Fristen er

Onsdag 3. februar kl 12

Lykke til!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar