onsdag 25. august 2010

Saxhælvetet...

Morsom debatt på Facebooksidene mine som jeg jo ikke minst må dele her også! :-)

Det hadde seg altså slik at jeg for et par dager siden, nok en gang på joggetur, nok en gang slo fast at siden mer enn annenhver låt som ligger inne fra det merkelige 80-tallet minst har EN irriterende saksofonsolo, så skrev jeg i statusfeltet mitt "Satan, så mye penger saksofonister må ha tjent på 80-tallet!" Umiddelbart rant det inn morsomme meldinger fra hyggelige saksofonister som påsto det motsatte og ganske raskt var også Ila Auto-bluegrassist Matias Iversen frampå med denne fantastiske nerdesaxsiden som skulle bekrefte min antagelse. Kjør på!Og ikke før er dette skrevet før tipsene renner inn - Her er blant annet bloggkollega Øyvind Holen med nøyaktig samme sak for 6 mnd siden! Mrsmt.

Og jeg måtte låne denne fra Øyvind. Fascinerende weird musikk uansett, men hopp gjerne fram til 5:25 for å få kvinnelig, hotpantskledd metalsaksofonist:

1 kommentar:

  1. Stemmer dette. 80-tallet var saksofonens tiår. Bare sjekk (ungdoms)filmer fra samme tiår. F.eks Rob Lowe i St. Elmo's Fire, hvor han går rundt med en saksofon hele tiden. Husker ikke om han spilte på den. Merkelig fenomen, det der.

    SvarSlett