torsdag 24. mars 2011

Velkommen i sola...


Javel, så er det vel bare å innse det at man har blitt et år eldre og kanskje endelig offisielt inntatt livets, om ikke akkurat sene høstkvelder så kanskje ihvertfall en slags sensommerlig høydedragstopp.

Borte er barndommens hopping, ungdommens adrenalin og pumping, punk og metal, energi og allskrik, det tidlige voksenlivets endeløse klubbliv med lettkledde kropper og liberal innstilling til det meste og de borderlinedesperate, senere forsøkene på å holde seg oppdatert på elektroniske subgenre fra høyblokker i utkanten av verdens metropoler. Jada.

Jeg er snart 50. Det er vel på tide å innse at det bare er å ønske velkommen til endeløse og timelange, motstandsløse og myke gitarsoloer som noen ganger nesten stanser opp, kosetrilling på keyboard og bass og enda lengre og lengre og leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeengre gitarsoloer i det uoppgåtte landskapet mellom country, blues, roots og americana lenge før de siste uttrykkene oppsto.

Mine damer og herrer, det er på tide å si velkommen til

GRATEFUL DEAD!


Hvis du for øvrig har lyst til å lese en virkelig lang Wikipedia-artikkel så er det bare å hive deg løs på Grateful Dead Discography.

Takk for fin presang.

1 kommentar:

  1. Og her er nettadressen til et nettsted som har setlisten til (nesten) alle konserter som Grateful Dead noen sinne spilte:

    http://www.setlists.net/

    Og kos deg med gitarsoloene.

    SvarSlett