lørdag 14. august 2010

Lurkaoss!


Sent i går skjedde det noe helt fantastisk. En lang nettsurfing førte meg til hjemmesidene til Norsk Lur- og Bukkehornlag (lang historie, ikke spør hvorfor). Flotte sider med mye god info og entusiastiske bilder. Og så var det musikken, da, som jeg forventningsfullt sporet meg fram til via knappelenken "Musikkarkiv" ute til venstre side. Når du trykker på den, skjer det noe vidunderlig. Hold fast.

Du kommer til en ny side, der ligger det 6 separate musikkstykker, lagt inn med en widget/player. Det fantastiske er at musikken er lagt inn og kodet slik at det på et eller annet vis begynner med at alle stykkene spilles av samtidig ! Jeg vil våge påstanden at mere spenstig spontankunst og øyeblikksmusikk har verden knapt hørt! Totalt uplanlagt og uendelig vakkert. Dette er så flott, jeg håper å kunne bruke det selv i KAOSS 99-sammenheng.

Det er rett og slett fantastisk, dette er ekte, spontan og dypt eksistensiell samtids-lur-horn-kaoss, ispedd litt dubklang og mye ekte flaskeklirring fra hjemmeopptak!

(Takk til Jørn Simenstad for bilde)

3 kommentarer:

 1. Kva skal ein ein bukkehornist sei til dette! Det måtte jo komma - og sjølvsagt frå Koass sjefen sjølv :-) Har opplevd dette ofte ved vitjing på dei sidene! Hatt eindel intern glede ved å starta fleire ja -
  Prøv med bukkehorn-låtane også! Ny sjanger - NaturSuperMusikKaoss?

  Magnar Storbækken er den fremste i verda på å laga bukkehorn. Du finn dei her: www.naturinstrumenter.no

  Kaffi next week?

  SvarSlett
 2. Så kult! :-) Kos deg med låta av bukkehorna. mvh Sissel www.gullord.no

  SvarSlett
 3. Kult. Akkurat som å spille flere Buddha-boxer samtidig!

  SvarSlett