søndag 14. februar 2010

Skihælvetet...


Jeg er jo alltid på utkikk etter gode sitater. Lørdagsutgaven av DN er i så måte et uttømmelig gullkorn for slike. Hver uke leter jeg etter gode smil og potensielle nye låttitler. Men denne ukens felt var så sterkt at jeg ikke kunne brukt dem som låttitler en gang, folk ville ikke trodd meg! Artig og fint og passende nok var denne ukens bidrag også aktuelle for musikkbloggen BLOGG 99!

For hva med herlige "sponsorekspert" (hva nå enn det måtte være?) Hans Mathias Thjømøe, som helt sikkert er en blomst å være sammen med i lystige lag! I saken om alle rockerne (nuvel, ihvertfall 4; Kråkesølv, Little Hands of Asphalt, Moddi og Julie Stokkendal, og de er vel strengt tatt og knapt rockere alle sammen heller) som av ideologiske (?) grunner trekker seg fra kampen om Statoil-stipendet på kr. 800 000,- som skal deles ut under neste ukes By:Larm.

Vær så god, Thjømøe:

"Men sponsorekspert og BI-forsker Hans Mathias Thjømøe ber musikerne slutte å syte. Hvis vi skulle slutte å utvinne olje her, måtte vi gå på ski til jobben, det kan du jo si til kulturfolket, sier han."

Kulturfolket hører, kulturfolket takker, kulturfolket spenner på seg skiene. Jeg gikk 10 mil forrige helg så jeg skal vel klare noen turer til jobben, som ligger i 2. etasje hjemme, denne uken også. Gratulerer!

For ekstra sitatinteresserte må det jo her nevnes at Thjømøe kun oppnådde en sterk 2. plass i ukens sitatkonkurranse fra DN. Her er nemlig den soleklare vinneren, som DN har sakset fra Nordlys sine nettsider. Der skriver selveste Alan T, mest sannsynlig om Karl Ove Knausgård og Kjetil Rolness:

"Nei, fysj og tvi vøre, vi vil ha oss frabedt at TALENTLØSE HOMOER I FRAKK (min uthevelse) kommer opp her og slår mynt på omgivelsan. Takke meg til Knut Hamsun, han visste hva han dreiv med".


NBNB! Siste!! På oppfordring er det nå opprettet en egen Facebookgruppe: "Vi av kulturfolket som gjerne går på ski til jobben", bli med her!

3 kommentarer:

  1. Her bør vel noen straks opprette Facebook-grupper: "Vi som ikke liker talentløse homoer i frakk!" og "Vi som gjerne går på ski til jobben".

    SvarSlett
  2. Gruppe er laget nå! Se link i selve innlegget.

    SvarSlett