torsdag 3. september 2009

Shantel-Vinnere og Ny Konkurranse! Vinn "To Måner", den Nye Valkyrien Allstars-platen


Så var altså Shantel-konkurransen (se under) over. Tusen takk for en stor suksess, det var veldig mange som enten skrev inn her på BLOGG 99 eller sendte meg en mail. Det var vanskelig å velge blant alle de gode overbevisningsargumentene, men 3 stykker må altså vinne. Nytt Shantel-album går til

Marianne Brattås
Ana Bonum Balkanicum
Ordblogg

Gratulerer! Alias'ene må sende mail med navn og adresse til guttorm.andreasen@gmail.com.

Men ikke nok med det, kjære venner, for virkelig å markere at det var fint med slik en konkurranse får du nå muligheten til å vinne det splitternye, superflotte albumet til Valkyrien Allstars, "To Måner". Platen kom på Grappa på mandag, har fått hyllest fra BLOGG 99 (se under) og det ganske land og kommer nok til å være en av de norske platene du kommer til å høre aller mest på denne høsten.

Jeg har 3 å dele ut, og vi gjør som sist. Hvis du vil vinne et eks. av "To Måner" fra BLOGG 99:

Du svarer på dette innlegget her på Bloggen. Det gjør det ved å klikke på og åpne selve innlegget. Så klikker du på "Legg inn en kommentar", nederst. Her skriver du så hvorfor du synes at akkurat DU fortjener å vinne platen! Du kan også sende meg en mail på "guttorm.andreasen@gmail.com", merk den med "To Måner".

Vinnere offentliggjøres her på BLOGG 99

Mandag 7 . september kl. 12!

God helg og lykke til

4 kommentarer:

 1. Førstemann/-dame til mølla fortjener å vinne Valkyrien-plata, og sjekk då... eg var først :-)

  Borgny B.

  SvarSlett
 2. Jeg synes at jeg fortjener å vinne plata fordi jeg er blakk og skal på jobbintervju i en bitteliten bygd sånn ca på midten av Norges-kartet, og der satser jeg på å få jobb, og da trenger jeg en cd med valkyrien allstars som kan få opp landsbygdhumøret de kveldene jeg kommer til å savne Oslo-livet.
  Anette

  SvarSlett
 3. Jeg fortjener å vinne plata fordi teksten er morsom, hvis du oversetter den "enkelt" på engelsk : to moon..
  Dessuten trenger jeg å utvikle mitt enkle musikalske repertoar
  Lene

  SvarSlett
 4. Tusen tusen takk for Paprika-Plata! No blir det Shantel på laboratoriet ettersom eg har fullstendig kontroll over iMacen og høgtalarar!

  SvarSlett