fredag 30. april 2010

En orgie i Ultravox-covere


Jeg gleder meg til Utravox i kveld, det blir morsomt å se dem gjenforent, uansett hvordan det måtte høres ut. Jeg er sånn passe fan, synes "Ha! Ha! Ha!" og "Vienna" er glitrende og synes de er best med gitar. Dessuten er de utgangspunktet for John Foxx, som jeg jo mener har laget en av Verdens Fineste, Men Glemte Plater. Men aller mest er det jo en sjanse til å ta et par øl med gutta og gå på konsert i en passe hektisk hverdag.

Jeg er altså ingen Ultravox-nerd, men jeg vet det er mange av dem der ute. Kanskje noen av dere er her også? Ultravox har ihvertfall en av de fineste fanbaserte hjemmesidene jeg har sett, og der er det blant annet en årlig (!), offisiell coverlåtkonkurranse initiert av bandet selv, ved Warren Cann. Så hvert år er en haug med folk rundt omkring med i den offisielle Ultravox-coverlåt-konkurranse! Det synes jeg er utrolig vakkert, og det er ikke bare på grunn av min hang til coverlåter. Så derfor, Go Crazy, her er coverlåter for alle smaker! Kanskje en norsk deltager neste år?

2 kommentarer:

  1. Hm. Ultravox-coverlåt-konkurranse. Hvor smalt kan det bli?

    SvarSlett
  2. Eg var der, var arti det :) stappa fult nede i den kjellaren :)
    Har veldi lyst og lære meg og være dj, sånn hobby basis så langt, lære meg korsen dem maskinene funker, over ganger og alt det der, nåken tips om kor eg kan få lært det for ein billig penge eller gratis?

    SvarSlett